viverselharmonie@gmail.com

Nieuws over de harmonie Koninklijke Harmonie E.V. Viversel ( Zolder )

Kalender papierophaling Viversel: juli - december 2020

Omdat er veel vraag is naar wanneer het papier wordt opgehaald, hieronder een overzicht:

Data 2020

29 augustus

Enkele tips voor de corona-tijd :

Best het papier zo compact mogelijk verpakken

Eventueel zelf naar container brengen

alle info kun je op deze pagina vinden

27-06-2020 | Geschreven door Marijn

Meer nieuws:

Eerste (speciale) repetitie met onze nieuwe dirigent !

Koninklijke Harmonie E.V. Viversel heeft de repetities terug hervat met een nieuwe dirigent : Willem-Jan Hendrickx. Rekeninghoudend met de huidige corona maatregelen: Mondmasker, alcoholgel, 1.5m afstand en een speciale afschermplaat voor drank consumptie,... . Gelukkig beschikt de harmonie over een groot repetitie lokaal (zaal de Vierseleer in Viversel), die zelfs in deze situatie over de nodige afmetingen beschikt.

De harmonie zou nu haar jaarlijkse zomerstop houden, maar er werd toch beslist om na 3 maanden de partijen boven te halen. Vele leden waren dan ook blij om terug samen muziek te kunnen maken.

Wil je ook graag muziek maken in een leuke groep, dan kun je beslist bij ons terecht: Laat dan iets weten op de  contactpagina of het emailadres : viverselharmonie@gmail.com of via voorzitter Patrick Lamotte : 011 53 87 89.

05-07-2020 | Geschreven door Marijn

Nieuwe website !

Onze website was aan vervanging toe, na lange dagen is dit het resultaat! We hopen dat deze make-over in de smaak valt en je beter informeert.

Heb je een vraag , wil je graag lid worden of wil je graag meer informatie over ons jeugdorkest of harmonie?  Dan ben je meer dan welkom op onze website!

Heb je nog opmerkingen of voorstellen? Onze webmaster hoort het graag!

contacteer de webmaster

16-05-2020 | Geschreven door Marijn

Papierophaling GAAT weer DOOR vanaf mei

Door de maatregelen tegen het coronavirus werden alle papierophalingen door verenigingen tijdelijk opgeschort.

Vanaf 30 mei zal de papierophaling weer doorgaan!

Enkele tips :

Best het papier zo compact mogelijk verpakken

Eventueel zelf naar container brengen

We hopen op deze manier dat de papierophaling vlot en veilig kan verlopen.

Meer info over de papierophaling vind je op deze pagina

14-05-2020 | Geschreven door Marijn

Nieuwe dirigent: Willem-Jan Hendrickx

Zoals jullie misschien al weten hebben we op ons concert "Bedankt Jan" in januari afscheid genomen van onze dirigent "Jan Rypens". We kunnen Jan niet genoeg bedanken voor zijn enorme bijdrage aan onze harmonie.

Hierna is er een selectieprocedure gestart met kandidaat-opvolgers en proefrepetities. Na veel wikken en wegen kunnen we nu zeggen: "De kogel is door de kerk".

De harmonie zal in de toekomst geleid worden door Willem-Jan Hendrickx.

We wensen hem veel succes en plezier in onze harmonie. Meteen ook een oproep dat nieuwe leden altijd welkom zijn en er geen beter moment is om in te pikken, dan met de start van een nieuwe dirigent!

14-05-2020 | Geschreven door Marlon