viverselharmonie@gmail.com

Meespelen in het Jeugdorkest Viversel ? Koninklijke Harmonie Viversel ( Zolder )

Onze harmonie heeft een volwaardig jeugdorkest, gedirigeerd door Marlon Knuts. Het jeugdorkest is opgericht door jongeren van de harmonie met als doel jongeren en volwassenen op te leiden tot volwaardige muzikanten. In het jeugdorkest leren we je  omgaan met verschillende muziekstijlen, met andere muzikanten samenspelen, partituren begrijpen en partituren zelfstandig inoefenen. Het jeugdorkest telt meer dan 15 leden van alle leeftijden.   

Jeugdorkest of grote harmonie ?

Wil je graag je instrument opfrissen? Heb je net 1 jaar instrumentles en minstens 1 jaar notenleer achter de rug? Dan is Jeugdorkest Viversel iets voor jou! Het is de ideale plaats om je talenten verder te laten ontwikkelen.
Heb je al wat meer ervaring, kun je misschien meteen terecht in de grote harmonie! 

Meer info over de grote harmonie  

Notenleer en instrumentles

Uit onze ervaringen wordt aangeraden, alvorens met de harmonie te starten, je notenleer gevolgd hebt en 1 jaar instrumentles. Hierna kun je meteen terecht in ons jeugdorkest

Voor meer info over muziek- en instrumentlessen verwijzen we je graag door naar de muziekschool : Muziekacademie Beringen voor de nodige lessen.

Waar en wanneer repeteert het jeugdorkest?

De repetities van het jeugdorkest gaan door in "ontmoetingscentrum De Vierseleer" in Viversel  : Iedere zondag van 9 uur - 10 uur. 

Ons jeugdorkest in hun rode outfitOns jeugdorkest in hun rode outfit

Wil je graag meespelen in het jeugdorkest?

Wil je graag meespelen in het jeugdorkest, mag je altijd een berichtje achterlaten.
Vergeet zeker ook niet bij te zetten welk instrument je speelt, dan bekijken we samen met jou de mogelijkheden.

contacteer ons

Algemene en praktische info

over onze harmonie